Cum a apărut Mirela Vaida în platoul de la Acces Direct, în timpul filmărilor pentru edițiile de Paște

Sunt zile pline, dar extrem de frumoase pentru Mirela Vaida, care înregistrează edițiile de Paște de la Acces Direct, care vor fi difuzate la Antena 1. Și pentru că edițiile sunt unele extrem de importante, frumoasa prezentatoare a ales să poarte o vestimentație de-a dreptul superbă, făcându-i pe invitați să întoarcă capul după ea.

Mirela Vaida are zile aglomerate în această perioadă, însă extrem de frumoase. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct, care este și concurentă la Te cunosc de undeva, se ocupă cu filmările edițiilor de Paște de la Acces Direct, unde telespectatorii vor putea urmări momente doar unul și unul. Și pentru că edițiile sunt unele speciale, Mirela Vaida a ales să poarte și o ținută pe măsură. Frumoasa artistă a optat pentru o fustă și o bluză cu tentă folclorică. Bluza este una albă, cu detalii superbe pe piept și măneci, în timp ce fusta neagră, scurtă, nu face decât să-i scoată în evidență picioarele extrem de frumoase. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de cercei eleganți și cu o pereche de pantofi roșii.

”Pregătim Edițiile Speciale de Paște”, a scris Mirela Vaida, care a atras privirile tuturor.

Așa cum era de așteptat, prezența Mirelei Vaida nu a fost trecută cu vederea nici de fanii ei de pe rețelele sociale, care i-au transmis imediat gândurile lor bune.

”Ești o femeie specială! Să-ți dea Domnul sănătate și putere, te salut cu drag din Cipru. Nu lăsa nimic să-ți afecteze psihologia. Dumnezeu e Mare și pe oamenii buni nu-i lasă niciodată la greu. Te pup și-ti doresc numai bine, Frumoasă ca întotdeauna!❤️❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds