Horoscop 10-17 aprilie 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec
Primești o sumă de bani când te aștepți mai puțin. Nu o cheltui aiurea și pune-o departe, sigur îți va fi de folos mai târziu.

Taur
Informează-te înainte de a porni o afacere. E foarte important să știi pe ce drum mergi mai departe sau pe cine ai aproape.

Gemeni
Te ocupi de planurile de călătorie cu mult timp înainte de a avea bani. Nu-i nimic, e bine să ai totul bine pus la punct pentru vară.
Rac
S-ar putea să suferi o despărțire pe plan sentimental. Nu privi în urma ta și gândește-te bine ce planuri ai pentru perioada următoare.

Leu
Ești într-o perioadă nefavorabilă a vieții tale și nu mai vrei să socializezi. Te-ai închis foarte mult în tine și nu mai vrei să ai prieteni.

Fecioară
E momentul să nu te mai bazezi pe cei din jur și să ai mai multă încredere în tine. Ai ambiție și vei vedea că toate se vor rezolva de la sine.

Balanță
Nu te simți în largul tău. Ar fi cazul să consulți un specialist sau să te gândești mai mult la problemele tale de sănătate.

Scorpion
Se anunță schimbări radicale la locul de muncă și ești și tu vizat. Superiorii se gândesc să-ți dea mai multe responsabilități.

Săgetător
Conflictele și certurile din ultima vreme nu îți dau pace. Ai o stare de neliniște interioară și nu mai știi cum să ajungi la liman.

Capricorn
Apar persoane noi în viața ta. E un moment bun să legi prietenii de lungă durată sau chiar să-ți găsești sufletul pereche.

Vărsător
Condițiile de la serviciu se schimbă pe ultima sută de metri. Fii cu ochii în patru, nu risca să pierzi salariul din prezent.

Pești
Primești o veste importantă de la o persoană apropiată. Poate se anunță nașterea unui copil sau chiar te gândești serios la o nuntă.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds