Au trecut 4 ani de la m0artea Denisei Răducu, dar mama ei trăiește un c0șmar: „Îmi imaginez că vine acasă”

Mama Denisei Manelista trăiește un c0șmar de când artista s-a stins din viața, în urma unei b0li crunte. Au trecut aproape patru ani de la trecerea ei în neființă, dar femeia nu-și revine nici acum.
Denisa Răducu a fost diagn0sticată cu cu carcin0m hepat0celular, un tip de can..cer de ficat, la doar 27 de ani, lăsând un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o.

Mama Denisei Manelista, dezvăluiri cutremurăt0are
Mama regretatei artiste nu s-a împăcat nici acum cu m0artea fetei sale. Aceasta își alină dorul la m0rmântul artistei. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurăt0are. Și acum așteaptă ca fiica ei să se întoarcă acasă. Aceasta a mărturisit că o visează în fiecare noapte și că se trezește în fiecare noapte la ora 3, ora la care artista a mur1t.

”Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a mur1t, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper”, a spus Geta Răducu pentru playtech.ro.

Denisa Răducu a mur1t la 27 de ani
Femeia își amintește cu nostalgie de vremea când Denisa era doar un copil: „Întotdeauna înainte de Paște, Denisei și Adelinei le cumpăram rochițe și fustițe. Se purtau pe vremea aceea costumașele din piersică. Denisei îi luam roșu, iar Adelinei grena, ca să fie diferite. O îmbrăcam cu cămașă albă de mătase și sandale și fugea repede la mama care stătea foarte aproape de noi, ca să se laude”. Familia i-a făcut un altar în casă. Au pus fotografii pe pereți cu artista pentru a-și alina dorul și a-i simți prezența.

”Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbeasc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea”, a declarat tatăl Denisei. Artista s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, cu doar două luni înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. A avut un succes răsunător, iar banii câștigați din muzică i-a investit în două case și o mașină, care au ajuns în posesia surorii ei.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds