RALUCA PASTRAMĂ, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU PEPE? CE A SPUS FOSTA SOȚIE A ARTISTULUI DESPRE BĂRBAȚII ADEVĂRAȚI

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit, însă fanii fostului cuplu sunt de părere că între cei doi vor mai exista episoade de tatonări, fie prin mesaje publice, fie în mediul privat. De curând, Raluca Pastramă a postat un mesaj pe rețelele de socializare, iar internauții s-au gândit imediat că acesta este cu trimitere directă către Pepe.

După câteva luni de la separarea dintre ea și Pepe, Raluca Pastramă a postat în social media un mesaj despre care internauții au crezut că i se adresează artistului.
Mai exact, Raluca Pastramă a vorbit, în mesajul cu pricina, despre bărbații adevărați și despre modul în care ar trebui să se comporte aceștia, cu o femeie. „Un bărbat adevărat te va respecta chiar și atunci când este supărat pe tine. Să nu uiți asta!”, a fost mesajul publicat de Raluca Pastramă.

Ce spune Raluca Pastramă despre apariția unui alt bărbat în viața ei
Raluca Pastramă a declarat pentru playtech.ro că, momentan, nu ia în calcul începerea unei noi relații, însă dacă acest lucru se
va întâmpla, înseamnă că acesta a fost planul lui Dumnezeu pentru ea. Mai mult, fosta soție a lui Pepe a mărturisit că se va concentra exclusiv pe creșterea fetițelor pe care le are împreună cu artistul.

„Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea.

Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, a declarat fosta soție a lui Pepe, pentru sursa citată. scrie cancan.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds