Aceasta batranica plangea intr-o benzinarie din Cluj! Era m0arta de foame! Gestul facut de p0litistul din imagine a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Un bărbat a postat pe pagina lui de Facebook câteva fotografii cu un p0lițist și o bătrânică, dar și un mesaj destul de emoționant.

Calin Sestras a ținut să felicite P0liția Română, pentru gestul de care a dat dovadă p0lițistuș, după ce a văzut o bătrânică care plângea în benzinărie Totul a avut loc în Cluj! După cum povestește bărbatul, un p0lițist de la circa 5 Grigorescu a văzut o bătrânică care plângea într-o benzinărie, din cauză că era m0artă de foame. P0lițistul, fără să stea pe gânduri, a mers și i-a cumpărat de mâncare bătrânei.

Gestul l-a impresionat foarte tare pe Calin și a decis să facă o postare pe rețelele de socializare.

“Extraordinar gest ,mai sunt si oameni printre noi!!! Un p0litist de la circa 5 Grigorescu ( Cluj ), nu stiu numele lui, a vazut o batranica care plangea in benzinaria de langa Napoca ca e m0arta de foame, atunci acel p0litist fara nici un cuvant a mers si i-a cumparat de mancare. Cinste P0litiei Romane ca are asa oameni. Toata stima, domnule p0litist”, este mesajul postat de bărbat pe pagina lui Facbook.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds