Ministrul de Interne a facut anuntul: “Aceasta activitate este restrictionata”

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat care sunt restrictiile pentru minivacanta de 1 Mai. Totodata, reprezentantul guvernului a transmis ca nu vor fi deschise cluburile de pe litoral in minivacanta de 1 Mai, iar petrecerile vor fi total interzise.

Vesti proaste pentru minivacanta de 1 Mai.

„In ceea ce priveste petrecerile din cluburi, sigur ca in aceasta perioada aceasta activitate este restrictionata si avem, in functie de indicele la mia de locuitori, stim pana la ce ora avem permisa deplasarea in noaptea de Inviere, aceste unitati economice nu sunt deschise. Ele nu pot functiona.

Ne dorim ca pas cu pas, in functie de evolutia acestei epidemii, in functie de modul in care Guvernul va ridica gradual restrictiile impuse, tot gradual ne putem gandi ca intr-un viitor apropiat aceste petreceri sa fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. In acest moment nu avem o reglementare care sa permita acest lucru”, a declarat Lucian Bode pentru Prima TV.

De asemenea, Bode a mentionat ca turistii pot veni pe litoral in minivacanta de 1 Mai, dar ca unitatile de cazare trebuie sa fie ocupate pana la maximum 70% din capacitatea lor.

„Este permisa cazarea in cele 17 statiuni de pe litoral, sunt evidentiate in hotararea CNSU, cu respectarea masurilor de protectie sanitara si, foarte important, cu respectarea acelei reglementari – maxim 70% din capacitatea de cazare sa fie ocupata”, a mai spus ministrul fr Interne, Lucian Bode.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds