Sfatul zilei 12 aprilie 2021. Zodia care primeste TOTUL de la VIATA

Berbec
Sunt unele probleme de sănătate și îngrijorări cu privire la ele. E recomandat să consulți un medic și, chiar dacă veștile nu sunt tocmai bune, să începi cu rapiditate un tratament.

Taur
Intenționezi să schimbi unele lucruri acasă, să redecorezi sau să reamenajezi un spațiu. Ar fi bine să fii atent la cheltuieli, iar dacă nu e o urgență majoră să amâni unele achiziții până când vei dispune de mai mulți bani.

Gemeni
Prima zi de muncă din săptâmână se anunță una plină. Dacă te suprasoliciți nu vei rezolva nimic. E mai bine să amâni unele treburi pentru zielele următoare.

Rac
Nici nu te-ai întors bine la muncă și deja ai plângeri că nu acorzi atenție suficientă partenerului de viață. Sunt probleme pe care le-ați mai discutat, poate e bine să asculți ce spune cel de lângă tine.

Leu
Ai multe lucruri pe cap și tendința să le rezolvi în timp ce te gândești cum faci cu următoarea sarcină. Dacă nu ești total focusat pe ce faci în momentul de față, riști să faci greșeli care te vor costa timp și bani.

Fecioară
Ziua nu se anunță așa de rea cum te așteptai să fie. Volumul încărcat de muncă s-a împărțit între mai mulți colegi, iar acest lucru vă permite să terminați treaba mai repede, cu mai puține șanse de a face greșeli. Trebuie să ai mai multă grijă de starea de sănătate, în schimb.
Balanță
Ai multe lucruri de pus la punct acasă. Trebuie să faci curățenie generală sau să amenajezi un spațiu, lucruri care sunt dificile când nu ai parte de ajutor. Poate ar fi o idee bună să rogi un apropiat să-ți întindă o mână.

Scorpion
Ai de luat decizii importante cu privire la carieră. Trebuie să calculezi cu atenție și să găsești cea mai bună soluție, schimbarea este una majoră și este necesar să iei în considerare toate plusurile și toate minusurile.

Săgetător
Starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil, iar cheful de viață a revenit și el la normalitate. Trebuie să nu exagerezi și să ai grijă să fii total recuperat înainte de a te întoarce la treabă. O recidivă poate aduce grave complicații.

Capricorn
Apariția unui personaj din trecut ți-a adus o neliniște interioară mare. Poate e o idee bună să asculți ce are de spus, iar apoi vei ști cu exactitate cu ce ochi să privești modul în care s-a purtat.

Vărsător
Niciodată nu e prea târziu să spui adevărul. Chiar dacă nu e cel mai ușor lucru pe care l-ai făcut, ia-ți inima în dinți si fă-o. Nu ai nimic de pierdut, doar vei lăsa lucrurile clare.

Pești
Pot să apară unele cheltuieli neprevăzute și ar fi bine să calculezi bani în așa fel încât să nu rămâi fără până la primul salariu. Ai putea să le ceri celor din casă să cotizeze și ei la cheltuielile comune.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds