Victor Socaciu, internat in spital dupa ce s-a infectat cu covid: “Stiu ca 50% din plamani sunt afectati”

Victor Socaciu a fost internat vineri in spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi. Cu cateva zile inainte de a fi diagnosticat si internat, Victor Socaciu participase la un festival de folk care s-a desfasurat in mare parte online.„Nu am amanunte despre cum se simte. Stiu ca a avut febra, si-ar fi facut un test care ar fi iesit negativ, si practic a intarziat internarea in spital. Asta stiu. Nu am alte amanunte”, a afirmat Ducu Bertzi.

Informatia a fost confirmata si de artista Maria Gheorghiu, care a precizat ca niciun alt coleg din cei cu care a participat la Festivalul „Om Bun” nu a avut probleme de sanatate. Cu doar cateva zile inainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc inca din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autoritati, astfel ca evenimentul s-a desfasurat in mare parte in mediul online. Cu toate acestea, in sala s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

Testul a confirmat prezenta virusulului SARS-COV-2 in corp, dupa care starea lui a inceput sa se inrautateasca. Apropiatii spun ca 50% din plamani sunt afectati in acest moment, iar cantaretul nu poate sa mai respire fara masca de oxigen. Este insa constient, nu este la ATI si nu a fost intubat.

Mircea Baniciu a confirmat ca Victor Socaciu nu poate respira fara masca de oxigen. Vasile Seicaru a dezvaluit in exclusivitate pentru FANATIK in ce stare se afla cantaretul.

Artistul a spus ca Socaciu nu isi dorea sa ajunga in spital, de teama ca i s-ar putea intampla ceva mai rau, extrem de panicat de ceea ce a vazut in ultima vreme la televizor, insa nu a avut incotro in cele din urma. Victor Socaciu are 50% din plamani afectati „Liliana mea e prietena cu Brandusa, cu nevasta lui si ea mi-a zis ca se stie ca este grav. El vrea sa vina acasa… Stiu ca 50% din plamani sunt afectati”, ne-a spus Vasile Seicaru.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds