Liberalii isi iau mana de pe Vlad Voiculescu: „Raspunderea politica apartine USR-PLUS”

Liberalii spun ca responsabilitatea pentru mentinerea lui Vlad Voiculescu in fruntea ministerului Sanatatii apartine in exclusivitate celor de la USR- PLUS. Presedintelui PNL, Ludovic Orban a anuntat ca au avut loc discutii pe tema unei eventuale inlocuiri a ministrului Sanatatii.

“Le-am spus foarte clar colegilor din USR-PLUS ca raspunderea politica pentru mentinerea lui Vlad Voiculescu in functie apartine partidului care il sustine. Noi privim extrem de ingrijorati modul in care este gestionat Ministerul Sanatatii, unul dintre cele mai incercate in aceste conditii de pandemie”, a declarat Ludovic Orban.
Premierul are dreptul sa remanieze orice ministru
Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine dreptul premierului de a remania orice ministru care nu-si face treaba.

„Sustinem foarte clar dreptul premierului ca atunci cand considera ca un ministru afecteaza buna functionare a guvernului, sa-si exercite dreptul constitutional de a-l schimba”, a mai spus Ludovic Orban.

Liderul PNL spune ca sunt multe probleme la Ministerul Sanatati
„Fiecare dintre formatiunile din coalitie trebuie sa aiba propria evaluare a activitatii ministrilor, iar cand unul nu-si face treaba, partidul care l-a propus sa solicite schimbarea sa”, a mentionat Orban. Totodata, presedintele PNL, a atras atentia ca activitatea ministerului Sanatatii lasa foarte mult de dorit. In aceste conditii, a declarat Ludovic Orban, daca lucrurile nu se imbunatatesc, PNL poate cere schimbarea ministrului.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds