Povestea rochiei pe care Prințesa Diana a purtat-o în 1994. A fost intitulată “rochia răzbunării”

Povestea rochiei pe care Prințesa Diana a purtat-o în 1994. În luna iunie se vor împlini 24 de ani de la moartea Prințesei Diana. Cu toate astea, multe dintre aparițiile sale au rămas încă vii în memoria publicului care a adorat-o. Lady Di va rămâne o emblemă a modei, purtând numeroase ținute moderne și elegante, extrem de potrivite cu personalitatea sa. Însă, o ținută pe care a purtat-o la o cină organizată de Vanity Fair, la Sereptine Gallery a atras atenția oamenilor. Care este povestea, de fapt?

Însă una dintre cele mai discutate apariții ale Prințesei Diana a rămas cea din vara anului 1994, când a participat la o cină organizată de Vanity Fair, la Sereptine Gallery, purtând o rochie neagră din mătase, cu umerii goi. Impecabila rochie a fost creată de designerul grec Christiana Stambolian, aceasta fiind numită de mass media la acea vreme, „rochia răzbunării”. Ei bine, mulți au spus că Prințesa Diana a ales să o poarte pentru a se răzbuna pe Prințul Charles, pentru că în urmă cu o zi, soțul ei și-a recunoscut infidelitatea.

De ce Lady Di renunțase să mai poarte mănuși și pălării
Pe 24 februarie, Palatul Kensington a deschis o expoziție cu cele mai spectaculoase ținute purtate de Lady Di, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la moartea acesteia. Mulți designeri au declarat că prințesa iubea moda, iar pentru că voia să aibă propriul stil, a decis să renunțe la mănuși și pălării. Cu toate că protocolul regal îi impunea astfel de obiecte vestimentare, fosta soție a lui Charles a preferat să nu se supună acestor reguli.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds