Comunicatul PSD dupa demiterea ministrului Sanatatii: “Singura solutie este intoarcerea la popor prin alegeri anticipate”

Partidul Social Democrat a transmis ca solutia este „intoarcerea la popor prin alegeri anticipate”, daca coalitia de guvernare nu reuseste sa rezolve criza politica, dupa demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii.

„Daca nu sunt capabili sa-si rezolve criza creata, singura solutie este intoarcerea la popor prin alegeri anticipate. PSD nu va sustine din Parlament niciun guvern minoritar PNL. PSD nu va sustine niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel”, scrie in comunicatul PSD.

„Iohannis si cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Daca Iohannis nu e in stare sa isi faca treaba de mediator, singura solutie este sa ne intoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru ca actualul Parlament nu mai raspunde vointei populare, iar romanii s-au lamurit cat de nocivi sunt PNL si USR+ pentru intreaga societate”.

Dan Barna a transmis dupa sedinta de criza din interiorul Aliantei in urma demiterii ministrului Vlad Voiculescu, ca cele doua partide i-au retras sprijinul politic premierului Florin Citu din cauza remanierii ministrului Sanatatii. Barna sustine ca a avut si o discutie cu presedintele Klaus Iohannis si ca a cerut o sedinta a Coalitiei pentru a vedea cum „vom functiona in continuare”.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds