Anunțul făcut în urmă cu puțin timp! Câte persoane vor avea voie într-o casă sau apartament de Paște

Mulţi se întreabă câte persoane au voie într-o casă sau apartament, de Paşte, în 2021? Ei bine, regulile rămâne aceleaşi şi de sărbători, însemnând că la evenimentele cu 20 de persoane Poliţia nu va veni la uşă să împartă amenzi, după cum a anunţat Raluca Turcan.

Câte persoane vor avea voie într-o casă sau apartament de Paște?
Problemele apar atunci când numărul sare de 20, pentru că atunci vor fi încălcate regulile, după cum a spus anterior ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a vorbit recent despre o eventuală carantinare totală de Paşte.

România, în carantină de Paşte?
„Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de așteptat”, a spus Raed Arafat, iar asta înseamnă că nu exclude posibilitatea ca activiăţile religioase să fie restrânse sau regulile să fie înăsprite în apropierea Paştelui.

Conform spuselor lui Raed Arafat, trendul este, din păcate, unul ascendent. Asta înseamnă că ne apropiem de un nou val, cazurile nu scad şi nici nu se află pe un platou, numărul infecţiilor noi raportate zilnic este din ce în ce mai mare şi autorităţile preconizează că acesta ar continua să crească pentru încă o perioadă:

„Sunt zone cu creșteri mai mari decât altele, dar măsurile, oricât de exagerate par, sunt menite să încerce să oprească răspândirea. Să nu uităm că avem măsuri importante de carantinare zonală pe 14 zile, cu posibilitatea de prelungire, am ajuns la un număr semnificativ de localități. Tendința este de creștere, nu mai este de platou, nici de scădere”.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds