Doliu in lumea muzicii romanesti. S-a stins fulgerator la 54 de ani: “Mult prea devreme ne-a parasit marele maestru”

Doliu in muzica populara. Artistul de muzica populara Ioan Berci a decedat la varsta de 54 de ani. Nu se cumoaste cauza decesului.

Anuntul trist a fost facut de fiica lui Dumitru Farcas pe retaua de socializare. Vestea a cazut ca un traznet pentru toti cei care l-au cunoscut si l-au indragit pe marele artist.

„Plange Cerul dupa tine, Nelu, draga Ioan Berci. Cuvintele-s de prisos… Ne-ai lasat muti… Alaltaieri cand am stat la o poveste nici nu mi-am putut imagina ca azi iti voi spune…’sa-ti fie tarana usoara’. Ne stiam de-o „viata’, de cand eram elevi la Liceul de Muzica… imi trec prin minte atatea amintiri…Ai calcat pe „urmele’ lui tata, si-ai facut-o cu atata daruinta, demnitate si respect pentru aceasta profesie. Ai fost un Om minunat. Un model de omenie, bun simt s-o mandrie pentru satul in care te-ai nascut, Grosi.

Drum lin, prieten drag, saluta-l pe tata, de-aici de pe pamant… Sa va fie tarana usoara… Fara voi suntem mai saraci… Sincere condoleante intregii familii si Grosului, care azi a pierdut unul dintre oamenii care i-au facut cinste’, a scris Andreea Farcasa, fiica regretatului Dumitru Farcas pe contul de Facebook al Asociatiei Culturale Dumitru Farcas.

Si Vladuta Lupau a postat un mesaj de condoleante. „Mult prea devreme ne-a parasit marele maestru Ioan Berci vesnica pomenire! Un om si artist desavarsit Condoleante familiei!’, a scris tanara artista.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds