Inm0rmantarea printului Philip. Primele imagini de la castelul Windsor

Funeraliile printului Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si duce de Edinburgh, care a mur1t pe 9 aprilie la varsta de 99 de ani, vor avea loc astazi, 17 aprilie, la Capela St. George a Castelului Windsor incepand de la ora locala 15:00 (17:00 ora Romaniei, n.r.), informeaza site-ul royal.uk.

Funeraliile ducelui de Edinburgh vor avea loc in conformitate cu ultimele dorinte ale acestuia si vor reprezenta o buna ocazie pentru a omagia si a celebra viata si activitatea de peste 70 de ani desfasurata de printul Philip in slujba reginei, a Marii Britanii si a organizatiei Commonwealth.

Inmormantarea printului Philip va fi organizata sub forma unei ceremonii funerare regale, la fel ca in cazul fostei regine-mama (mama reginei Elisabeta a II-a, n.r.), fara sa imbrace insa forma unor funeralii de stat – o ceremonie rezervata in general doar monarhilor. Planurile pentru aceasta inm0rmantare au fost aprobate de regina Elisabeta a II-a si respecta recomandarile Guvernului britanic.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds