Horia Brenciu a făcut anunțul, după 5 ani de căsnicie: “Și ea își dorește acest lucru”

Horia Brenciu și Alice Năstase sunt căsătoriți de 5 ani, iar relația lor este una cu totul deosebită. Cei doi se iubesc ca în prima zi, iar Horia Brenciu declară că viața îți oferă tot felul de surprize plăcute. Alice Năstase i-a fost producător, de trei ori, lui Horia Brenciu – la TVR, la Național TV și la ProTV – atunci când a filmat „Om bogat, om sărac”. Iar destinul i-a adus împreună și în viața de familie. ”Alice nu este o femeie pe care o cucerești o dată. Și Alice m-a învățat că o femeie trebuie cucerită în mod constant.

Nu în fiecare zi, că ne plictisim, dar în mod constant. Cred că pentru orice vrei să ai în viață, trebuie să muncești”, a mărturisit Horia Brenciu, conform life.ro. Horia Brenciu a vorbit și despre eventualitatea de a mai avea un copil: „Personal, eu îmi doresc creșterea familiei.
Nu am restricții și cred că și Alice își dorește lucrul acesta. Copiii, după ce nu mai adorm în brațe, lucru care ni s-a întâmplat și cu Mina, și cu Toma, nu mai stau în brațe la noi.

Așa ni s-a întâmplat cu Mina, ceea ce ne-a împins să ne mai dorim un copil și l-am luat pe Toma. Dar nu e cazul acum, nu e momentul”, a spus Horia Brenciu.
Nu se pune problema ca Horia și soția sa să adopte un copil, în momentul de față, însă vedeta de televiziune precizează că având o viață plină de surprize alături de familia sa – o astfel de variantă nu este exclusă. Tototdată, Horia Brenciu mărturisește că există această dorință din partea amândurora.

”Nu vom adopta pe nimeni în momentul de față, dar, la modul în care e viața noastră, plină de surprize, cred că se va întâmpla la un moment dat. Suntem dispuși, cel puțin eu sunt dispus să fac pasul acesta fără ezitări”, a mai declarat carismaticul Horia Brenciu.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds