“Iată dovada că Mihai Bendeac e nebun!”. Codin Maticiuc a dezvăluit ce a făcut actorul cu 200.000 de euro

Mihai Bendeac a donat toate încasările obținute din cartea sa, “Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama”, suma ridicându-se la 200.000 de euro. Actorul s-a alăturat campaniei demarată de Codin Maticiuc – Spitale publice din bani privați – și a decis ca toți banii pe care îi primește din vânzarea biografiei vibrante pe care a scos-o pe piață, anul trecut, să fie folosiți pentru renovarea spitalelor din România.

Dacă vei citi “Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” o să descoperi și o altă față a lui Mihai Bendeac.

Vei fi părtaș la povești picante, la întâmplări delicioase și, nu în ultimul rând, la discuții valoroase, iar dacă în unele momente nu îți vei putea stăpâni lacrimile de râs, în altele vei avea surpriza să afli detalii despre evenimente care i-au schimbat viața lui Bendeac, cum ar fi, de exemplu, nașterea fratelui său.

Cartea este scrisă împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, și, în urma vânzării ei, actorul nu a oprit nici măcar un leu.

Toți banii obținuți – și nu sunt deloc puțini- au fost donați. Dacă la sfârșitul anului trecut, Mihai Bendeac oferea 100.000 de euro pentru renovarea Spitalului Fundeni, iată că, astăzi, suma totală donată se ridică la 200.000 de euro.

“Iată DOVADA ca Mihai Bendeac e nebun. Donația lui împreună cu distinsa sa mamă, Emilia Bendeac, și editura Bookzone a ajuns la 200.000 de euro. Mihai s-a alăturat inițiativei mele #spitalepublicedinbaniprivati încă de când lucram doar la renovarea Fundeni. Acum că facem și spitalul din Piatra Neamț a luat-o razna de tot. Cheltuie mai mulți bani pe renovarea spitalelor din România decât o face pentru el sau familia lui.”, a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds