Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf?

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf trăiește o poveste de dragoste alături de impresara Anamaria Prodan.

Împreună au patru copii, două fete din prima căsnicie a soției sale, Sarah și Rebeca, Bebe, rodul iubirii lor, și Luca, fiul antrenorului din prima căsătorie.

Cum arată și cine este prima soție a lui Reghe?

Cine e și cum arată prima soție a lui Laurențiu Reghecampf? Femeia spune că a înșelat-o pe Anamaria Prodan cu ea

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 45 de ani trăiește în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Are alături de el o familie fericită și o soție frumoasă, Anamaria Prodan.

Înainte să se căsătorească cu impresara, Reghe a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, timp de 14 ani. Cei doi au avut împreună o fetiță, care a murit la un an și patru luni, din cauza unei probleme a inimi. Trei ani mai târziu, Mariana l-a adus pe lume pe Luca.

Ei bine, la scurt timp, relația dintre ei a început să scârțâie. Deși o cunoștea pe Anamaria Prodan, nu au păstrat niciodată legătură. După ce s-au regăsit, Ana era div..orț..ată, iar antrenorul își căuta probabil un motiv să se despartă de soția sa, mai în vârstă cu 10 ani decât el.

Cum arată Mariana, prima soție a lui Reghecampf?

În prezent, Mariana trăiește în Germania, unde o duce foarte bine. Nu numai că și-a refăcut viața, dar are și o afacere de succes.

Mariana și-a deschis un salon de înfrumusețare, iar în urmă cu câteva luni, acesta a fost premiat pentru calitatea serviciilor de către o asociație de profil.

Totodată, afacerista a vorbit la un moment dat despre relația ei cu Reghe. Aceasta susține că până în momentul în care div.o..rțul dintre ea și antrenor s-a finalizat, cei doi au continuat să aibă relații secxsuale.

„ După div..orț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea ea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds