Gigi Becali a deschis un spital destinat bolnavilor . Tehnologia revolutionara pe care o folosesc medicii la clinica

Gigi Becali este cunoscut de toata lumea ca investitor al echipei de fotbal FCSB, insa foarte putini sunt cei care stiu ca acesta a construit o clinica in valoare de milioane de euro.

Astfel, latifundiarul din Pipera ar fi investit nu mai putin de 15 milioane de euro intr-un spital modern, destinat b0lnavilor

”Eu am facut o clinica, bine, tot spital este, se ocupa de bolnavii de can cer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toata cladirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plateste. Bine, nu e pe gratis… Se plateste, dar platesc eu… E un spital la care platesc eu. Platesc la spitalul meu cum ar veni, ca nu ai voie sa faci pe gratis, altfel e evaziune fiscala. Si atunci platesc eu singur toate tratamentele. Dar le platesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Cristina Tanase, sora capitanului de la FCSB, a explicat cat de avansata este tehnologia folosita la clinica lui Gigi Becali din Bucuresti, unde bolnavii de can cer au parte de un tratament unic in Romania.

„Electrochimioterapia este o procedura care se face in toata Europa. La noi, in Romania, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tumorale circulante. Se face la noi in laborator. Este o investitie foarte mare”, a spus Cristina Tanase.

Electrochimioterapia este o metoda de tratament anticancerigen experimental, ce foloseste o sonda speciala pentru a trimite impulsuri electrice in celulele can ceroase. Celulele can ceroase sunt astfel tintite, permitand utilizarea unor doze mai mici de medicamente de chimioterapie, care ajung mai usor in celule.

„La noi in clinica este dezvoltata partea de medicina integrativa, mai ales pe partea oncologica, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbara, care a luat mare amploare. Asta inseamna oxigenarea suplimentara a organismului cu oxigen pur 100%, in interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferica de trei ori mai mare.

Acest oxigen suplimentar intra in celulele sanguine. Ajuta puterea naturala a organismului de vindecare. Este o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie”, a spus mai spus sora capitanului de la FCSB, potrivit AS.ro.

Detalii despre clinica de lux a patronului lui FCSB. Gigi Becali a investit o avere

„Latifundiarul din Pipera” a investit o caruta de bani in clinica sa: 15 milioane de euro, in care bolnavii de can cer au parte de un tratament gratuit.

Patronul FCSB le plateste tratamentul celor care nu isi permit acest „lux”.

„Sunt oameni amarati, care n-au bani si sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, in sensul ca se taie o factura, iar la final de luna le achit eu”, spunea Becali, cu doi ani in urma.

„Nu vreau sa ma mai laud cu ce am facut. Dar am medici carora le dau 4.000-5.000 de euro pe luna, vreau sa readuc in tara doctori care au decis sa plece sa profeseze in strainatate. In primul rand, fiindca sunt buni, in al doilea rand, fiindca la ce aparatura am luat, doar medicii de top stiu sa lucreze cu ea” a declarat Gigi Becali, citat de gsp.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds