Leon, fiul lui Kamara, va face o nouă operație: ”Necesită o recuperare de trei luni”

Leon, fiul lui Kamara, urmează să treacă printr-o nouă operație. Micuțul suferă de tetrapareză spastică, iar noua procedură va fi una mai grea și care va necesita o recuperare de trei luni, potrivit spuselor lui Kamara.

Leon, fiul lui Kamara, va face o nouă operație: ”Necesită o recuperare de trei luni”
Leon, fiul lui Kamara va face o alungire mușchi. Este o nouă operație căruia va fi supus, deoarece suferă de tetrapareză spastică. După operație, micuțul va avea nevoie de o recuperare de trei luni, informează, Cancan.

”Suntem bine, ar fi trebuit să știm deja când facem operația. Operația din mai va trebui să o amânăm, probabil cu o lună, pentru că doctorul care trebuia să-l evalueze la Timișoara n-a apucat să vină din cauza restricțiilor. Așa că așteptăm să se mai relaxeze situația”, a dezvăluit Kamara, la emisiunea prezentată de Lora și Cove.

Leon se deplasează, momentan, cu ajutorul unor orteze și a moștenit din talentul muzical al artistului.

„E vorba de o alungire de mușchi. Este mai grea decât până acum, necesită o recuperare de trei luni, asta este partea cea mai grea. A doua zi poți să pleci acasă, dar recuperarea este grea. Primele două săptămâni nu poți să faci nimic, nici nu poți să-l miști de pe o parte pe cealaltă. Peste trei luni poți să reintri în normalul exercițiilor. El este foarte curajos de fel. După prima operație s-a pus pe cântat, dar a plâns mai întâi, vreo două ore. Fiecare operație l-a ajutat să progreseze foarte mult, să-și întindă mai bine piciorușele, acum poartă și orteze să poată să facâ câțiva pași. Mai întâi și în genunchi, apoi în picioare, dar susținut”, a spus Kamara.

Kamara, turneu pentru fiul său
Pentru a-i putea plăti operația fiului său, Leon, Kamara va organiza împreună cu alți artiști un turneu și o licitație de tricouri.
„El, din punct de vedere mental, înțelege ce are de făcut, numai că nu poate să întindă bine picioarele. Are nevoie, la câteva luni, să facă din nou această operație, miotenofasciotomie, pentru că are puseu de creștere. De aceea e nevoie de operații peste operații, în timp vom vedea și mai multe rezultate. Cert este că se vede pe el cât de mult a evoluat, mai ales și pe parte cognitivă, cât vorbește, cât e la curent cu se întâmplă în jurul lui. Asta ne bucură foarte mult, atât pe mine, cât și pe mămica lui. Facem tot ce se poate ca să-i fie bine. Chiar acum, pe 22 mai, o să organizăm un turneu, Trofesul Artiștilor, la vaza sportivă Juventus Academy, pentru el. O să vină 8 echipe de artiști și foști fotbaliști profesioniști. Vor face o licitație de tricouri, o licitație de pictură. Le vom pune în vânzare chiar în acea zi, pe 22 mai”, a mai adăugat Kamara.

Operația lui Leon costă în jur de 4.000-5.000 de euro.

„Sunt costuri ridicate. Fiecare operație, cu toată deplasarea, te duce la 10.000, și repetitiv te duce. Operația în sine e în jur de 4.000-5.000, recuperare, medicamentație, statul acolo (n.r. în Spania). Apoi avem două săptămâni în care stăm la Timișoara”, a încheiat Kamara.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds