Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

Cristian Boureanu și Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și chiar dacă îi despart 24 de ani, cei doi reușesc să aibă cele mai frumoase momente împreună.
Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa
Cristian Boureanu este un bărbat foarte romantic, iar acest lucru se vede după cum se comportă cu iubita lui. Laura Dincă duce o viață de prințesă, fiind răsfățată cum multe tinere nici nu îndrăznesc să viseze.
Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Chiar dacă relația lor a fost criticată pentru faptul că pe cei doi îi despart 24 de ani, aceștia au ajuns să aibă o relația sinceră și plină de iubire, astfel că acum au 6 ani împreună și par să se iubească din ce în ce mai mult.

Iubita lui Cristian Boureanu este una dintre cele mai norocoase femei. Laura este ținută în puf de afacerist și răsfățată până la ultima șuviță. Milionarul nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de fericirea partenerei sale de viață, iar acest lucru s-a văzut și la aniversarea lor, atunci când au împlinit 6 ani de relație.

Cristian Boureanu și Laura Dincă nu s-au lăsat afectați de vorbele din jur
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au cunoscut în 2019, iar la scurt timp cei doi s-au mutat într-un apartament de vis, în valoare de 400.000 de euro, totul ca Laura să se simtă ca o prințesă în propriul castel.


Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Între cei doi este o diferență de 24 de ani, dar acest lucru nu împiedică pe niciunul să învețe lucruri importante de la celălalt. Chiar dacă mulți nu le-au dat șanse împreună, iată că au trecut șase ani de când își scriu povestea și au reușit să demonstreze tuturor că dragostea lor este una reală.

”Am învățat de la Cristi să fiu sinceră, să nu bârfesc, să ajut. Iar el a învățat de la mine să uite și să ierte”, a mai spus Laura Dincă.

Întrebată pe Instagram „pe când un bebe?”, tânăra a răspuns: „După căsătorie”. „Aștept, dacă e să vină un bebeluș. Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, mai declara Laura în anul 2018, în cadrul unei emisiuni TV.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds