Mirela Vaida are o fetiță adorabilă. Cât a crescut și cum arată acum Carla

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Acces Direct se mândrește cu 3 copii superbi, Carla, în vârstă de 6 ani, Vladimir, în vârstă de 3 ani și Tudor în vârstă de 2 ani.

Deși artista se împarte între cariera de succes, repetițiile pentru show-ul Te cunosc de undeva! și rolul de mămică, Mirela pare că se descurcă de minune. Mirela Vaida, care are peste 560.000 de urmăritori pe Instagram, postează adesea fotografii cu cei mici care sut extrem de adorabili.

Adesea prezentatoarea Acces Direct face și vlogguri cu micuții ei, filmându-I în timp ce gătesc împreună, se joacă sau fac diferite activități de familie. Pe Mirela o vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, iar frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială.

În urmă cu puțin timp, Mirela a postat o fotografie cu Carla, care a împlinit de curând 6 ani. Micuța îi seamănă leit și are un păr creț superb. Prin noua ei postare, Mirela a atras aten’ia asupra misiunii dificile a artiștilor în perioada pandemiei și faptul că abia așteaptă să fie din nou pe scena teatrului. La repetițiile pentru un nou spectacol a însoțit-o și fiica ei. La descrierea fotografiei, prezentatoarea TV a adăugat:

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds