Avem poze! Gina Pistol, prima apariție cu fetița ei în brațe! Cum s-a filmat iubita lui Smiley

La începutul lunii martie, Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au devenit pentru prima dată părinți, după ce frumoasa blondă a adus pe lume o fetiță de nota 10.

La aproximativ o săptămână după ce Gina Pistol a născut, prezentatorul de la „Românii au Talent” a dezvăluit că fetița lor va fi botezată Josephine Ana, numele de familie fiind Maria.

Chiar dacă până acum Smiley și iubita lui nu i-au arătat în spațiul public fața micuței lor, Gina Pistol a postat zilele trecute pe Instagram mai multe story-uri în care apare în timp ce o ține pe Josephine în brațe.
„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii cred că fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer.

În timp ce mănâncă, adoarme. O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest.


Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol. scrie stirileprotv

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds