Vestea momentului în România

Liviu Dragnea a fost cond…amnat definitiv la 3 ani și jumătate de închi…soare în anul, pentru inst..igare la ab..uz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. Liviu Dragnea a primit deja aviz favorabil din partea comisiei din Penite..nciarul Rahova pentru a fi eliberat condiţionat, însă decizia finală va fi luată pe 27 aprilie.

Liviu Dragnea se află în închi…soare de aproximativ 2 ani, iar pedea..psa totală este de 3 ani și jumătate, începând cu 27 mai. Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a primit, însă, aviz favorabil din partea comisiei din Penitenciarul Rahova pentru a fi eliberat condiţionat, iar decizia finală finală o va lua instanța la data de 27 aprilie.

Avocatul fostului lider PSD a explicat că Dragnea a îndeplinit două treimi din mandat, ceea ce înseamnă că este dreptul lui să aplice pentru avizul de eliberare. Din acest interval de timp au fost scăzute zilele de muncă, care ar fi putut fi chiar mai multe, dacă i se oferea șansa de a avea activitate.

„Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Flavia Teodosiu a declarat că fostul lider al PSD ar fi putut solicita mai repede eliberarea condiționată, însă peni…tenciarul i-ar fi încălcat dreptul la muncă în perioada 29 iunie 2020-februarie 2021, când nu i s-a permis să lucreze și, implicit, să mai strângă zile pentru reducerea ped..epsei.

De ce i-a fost retras dreptul la muncă lui Dragnea
De când este închis, Liviu Dragnea a avut mai multe conflicte cu penit..enciarul Rahova. El acu..ză că i-ar fi fost îngrădit dreptul la muncă, dar conducerea are o explicație pentru asta. Conducerea penit…enciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, fără a primi aprobare de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, motiv pentru care a fost sancționat.

Liviu Dragnea nu a avut deloc o ședere plăcută în pen…itenciar. Fostul lider PSD a avut probleme grave de sănătate de-a lungul timpului. După ce s-a vindecat de coronavirus, deț…inutul a început să aibă dureri mari de spate.

După ce și-ar fi făcut mai multe investigații, a aflat că are hernie de disc la nivelul mai multor discuri vertebrale și are nevoie de operație.

Dragnea a mai fost eliberat 24 de ore. Ar fi primit o permisie pentru comportamentul său bun și ar fi folosit acea zi pentru a-și revedea familia și pe iubita sa, Irina. potrivit businessnews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds