Delia, schimbare îndrăzneață de look. Cum arată jurata iUmor

Delia și-a surprins atât fanii cât și colegii de breaslă cu o schimbare de look cu totul deosebită. La prima vedere mulți au crezut că artista s-a fotografiat purtând o perucă, dar la o privire mai atentă au constatat că s-au înșelat. Vedeta s-a fotografiat și când părul proaspăt vopsit nu i se uscase, demonstrând astfel că a apelat la o schimbare de look.

Jurata iUmor are acum părul în două culori și cu breton. Delia este pe jumătate blondă (jumătatea dreaptă) și pe jumătate șatenă (jumătatea stângă).

Peste 51 de mii de urmăritori au apreciat seria de imagini în care Delia apare cu noua schombare de înfățișare.

Nu numai fanii au fost cei care au complimentat-o pe Delia, ci și vedetele. „Woooooooooooooooow”, a scris prietena Deliei, Antonia. „Wow!! Chiar eram sigură prima dată că e perucă!”, a scris Carmen Grebenișan. „Omg! Miștoooooo”, a scris Nicoleta Nucă. „Fresh!”, a comentat Inna. „Cool”, a fost comentariul lăsat de Misha. De asmeenea, și fanii au complimentat-o pe frumoasa Delia: „Oooo ce schimbare îndrăzneață, „Ești superbă”, „Cât de fain”, „Ce tare”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în drptul postării Deliei.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds