Jador, despre eliminarea de la Survivor România: ”Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc”

Jador a făcut declarații, vineri, în cadrul emisiunii Teo Show, direct din Republica Dominicană, după ce a fost eliminat de la Survivor România. ”Faimosul”, care a trebuit să plece din competiție, din motive medicale, a precizat că nu și-a dorit să părăsească show-ul.
Jador, despre eliminarea de la Survivor România: ”Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc”
Jador a precizat în cadrul emisiunii Teo Show că nu și-a dorit eliminarea de la Survivor România. ”Faimosul” pune totul pe seama destinului și crede că alt concurent trebuie să câștige competiția.

Jador a explicat și motivul pentru care s-a dus în Republica Dominicană și are o bănuială prin care-și explică de ce nu a ajuns până în finală.

”Nu as fi vrut sa fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei sa-și indeplineasca visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor ca asa s-a intamplat (…)Dumnezeu asa a vrut ca sa nu castig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.
Jador, despre Georgiana
”Neagra” este alintul pe care-l are Jador față de Georgiana, fata despre care a spus la începutul competiției că o iubește. Și de această dată și-exprimat iubirea.

”O iubesc pe fata aia. Pe Neagra. Să vedem ce va fi. E femeia cu care am mâncat un pateu și acum mâncăm un burger. Pentru că am mai mult de 12 lei”, a spus Jador despre Georgiana.

Jador a spus și motivul pentru care crede că oamenii l-au votat pe parcursul show-ului.

”Nu stiu de ce ma iubesc oamenii. Mă bucur că am ajuns unde mi-am dorit. Mă bucur că mi-a dat Dumnezeu asta”, a mai spus acesta.

Jador, posibil să-și opereze piciorul
Jador și-a sunat mama după eliminare, care a plâns atunci când și-a văzut băiatul accidentat. Acum, ”faimosul” este posibil să-și opereze piciorul, din cauză că are menisculul rupt.

”Am sunat-o mai devreme. A, băiatul lui mama. Eram sigur că plânge cănd m-am accidentat. A doua accidentare a fost mai gravă. Am menisculul rupt în trei locuri. Mi-a zis doctorul sa fac recuperare și dacă nu merge, să fac operație”, a mai spus Jador.

Jador, eliminare neașteptată
A fost consiliu de urgență, joi seară, la Survivor România. Deși Sebi sau Culiță erau vizați pentru descalificare, din cauză că au încălcat regulamentul, prezentatorul a anunțat numele lui Jador.

”În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador ”, a spus prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.
„Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds