S-A ÎNTÂMPLAT CEEA CE TOATĂ LUMEA BĂNUIA! PEPE A FĂCUT ANUNŢUL DESPRE RELAŢIA CU RALUKA: „O PLAC ŞI MĂ PLACE!”

Pepe a trecut printr-un divorț dureros, însă a găsit motive de a zâmbi din nou. După ce în spațiul public au apărut mai multe informații cum că el și Raluka ar forma un cuplu, zvonuri alimentate și de apropierile destul de dese dintre cei doi artiști, Pepe a dat adevărul pe față.

Fanii lor s-au grăbit să-i cupleze imediat, iar pe ei se pare că nu-i deranjează deloc acest lucru. Pepe și Raluka au avut, în ultima vreme, tot felul de apropieri, care mai de care mai interesante și au început să folosească apelative pe stilul „dulcegării”, lucruri ce au conturat tot mai mult ideea că cei doi formează un cuplu.

Recent, Pepe a vorbit despre relația pe care o are cu Raluka și, fără prea multe cuvinte, artistul a recunoscut că se plac reciproc.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a explicat Pepe într-un vlog, pe YouTube.

Mai mult, recent, Raluka a postat o fotografie cu ea pe Instagram în care îi ies sfâr..curile printr-un tricou alb și extrem de mulat, iar Pepe a avut o reacție cel puțin interesantă. Legându-se de acest aspect, artistul i-a lăsat acesteia un comentariu cam…îndrăzneț!

„Treci acasă că e frig” i-a scris pepe, Ralukăi, în comentariul cu pricina. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară: „vaaaaai ????????????” a scris și Raluka, într-un comentariu.

Author: femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds