De ce preferă bărbaţii în vârstă femeile tinere

În ultima vreme vedem tot mai des cupluri pentru care „vârsta nu contează”, sau cel puțin așa pare. Care este adevărul din spatele cuplurilor formate dintr-un bărbat în vârstă și o tinerică? cum e posibil? Specialiștii au găsit mai multe explicații și motive pentru care bărbații trecuți de o anumită vârstă au pchi numai pentru fete tinere.

Iată câteva motive:

1. Pentru bărbații mai în vârstă acesta este pur și simplu un exercițiu de stimulare a egoului. În mintea lor, dacă pot găsi și păstra o femeie mai tânără, nivelurile lor de încredere vor trece prin acoperiș. Nu există nici o modalitate mai bună de a-și dovedi singuri că au mai reușit decât să plece cu cineva considerabil mai tânăr.

2. Femeile mai tinere sunt mai puțin solicitante: în general, femeia mai tânără este mai puțin probabil să vrea aceleași lucruri dintr-o relație ca o femeie mai în vârstă. Din perspectiva bărbaților, femeile mai tinere au o atitudine mai lipsită de griji și există mai puțină presiune de a se stabili și de a face planuri pe termen lung. Cu o femeie mai tânără le va fi mai ușor să se distreze, ocolind astfel părțile serioase ale vieții.

3. Criza mijlocie a vieții: criza de la mijlocul vieții este o explicație clasică folosită de cele mai multe ori ca un motiv pentru care bărbații încep să se întâlnească cu femei mai tinere. Acest lucru se aplică bărbaților care cred că căsătoria sau o relație stabilă i-a împiedicat să se distreze și i-a îmbătrânit „prea curând”. De asemenea, bărbatul poate simți o formă de resentimente că el a fost legat de atâta timp. Deci, el trebuie să trăiască puțin și să profite cât mai mult din viața lui chiar acum.

4. Bărbații cred că toate femeile mai în vârstă sunt aceleași: dacă un bărbat a trecut prin experiențe nefavorabile, va crede că toate femeile în vârstă sunt identice cu fostele partenere, de aceea vor căuta compania femeilor mai tinere, de la care, cred ei, vor avea pare de mai multă dramă.

Este vârsta doar un număr? Merită menționat faptul că nu toți bărbații mai în vârstă caută femeile mai tinere din aceste motive. Unii se întâmplă să găsească o femeie mai tânără cu care formează instant o legătură, și nici nu au luat în considerare vârsta lor. În cele din urmă, o relație puternică se construiește pe o bază solidă de încredere, dragoste și respect reciproc. În timp ce vârsta ar putea juca un rol mic în procesul de luare a deciziilor pentru un număr de oameni, majoritatea oamenilor nu se gândesc deloc la asta. Atâta timp cât ambele părți doresc aceleași lucruri din relație și sunt fericite împreună, vârsta nu trebuie să fie un factor. Este doar un număr, la urma urmei. Sursa onlinenews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds