Spune-mi in ce zi te-ai născut, ca să-ți spun ce plantă te ocrotește

Exista plante care iți dau energie si plante vampir care te lasă fără ea. Insa exista o planta care cu siguranță iți va face bine.
Este planta care corespunde zilei în care te-ai născut.

Ea iți va face bine și te va proteja chiar dacă, altfel, este o planta-vampir care fura energia.

Iata plantele benefice în funcție de ziua în care te-ai născut.

Violeta: 22 decembrie – 1 ianuarie; 25 iunie – 4 iulie
Trandafirul: 2-11 ianuarie; 5 iunie-14 iulie
Aloe: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie
Muscata: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Tradescantia: 4-8 februarie; 5-13 august
Ficusul: 9-18 februarie; 14-23 august
Amarilia: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie
Cactusul: 1-10 martie; 3-12 septembrie

Azaleea: 11-20 martie; 13-22 septembrie
Zambila: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie
Crypthomeria: 1-10 aprilie; 4-13octombrie
Ciclama: 11-20 aprilie; 4-13 octombrie

Nucul: 21-30 aprilie; 24 octombrie – 2 noiembrie
Iasomia: 1-14 mai; 3-11 noiembrie
Rozmarinul: 15-24 mai; 12-21 noiembrie
Sparanghel: 25 mai – 3iunie; 22 noiembrie – 1decembrie

Portocalul: 14-23 iunie; 2-11 decembrie
Orhideea: 13-23 iunie; 12-21decembrie
Saxifraga: 21 martie

Feriga: 24 iunie
Lamaiul: 23 septembrie
Hortensia: 21 decembrie

Iata si plante care aduc energie pozitivă în casa noastră

1.Iasomia-este o plantă sacră în Persia. Parfumul ei stimulează enrgia şi îmbunătăţeşte stima de sine. De asemenea, este cunoscută pentru puterea ei de a îmbunătăţi relaţiile dintre oameni şi pentru faptul că este aducătoare de romantism.

2. Rozmarinul-Originile sale sunt din regiunea mediteraneană, ajută la alungarea depresiei, aduce pace interioară şi alungă energiile negative.

3. Crinul- este considerat o plantă multi-funcțională. Ajută la rezolvarea problemelor emoționale şi fizice.

4. Salvia- este o plantă puternică, magică,are calități de curățare incredibile. Acesta promovează un sentiment de pozitivitate în casa și curăţă orice bacterie.

5. Iedera- este una dintre cele mai bune plante de apartament pentru purificarea aerului. Poate elimina toxinele nocive din orice spațiu. Se spune despre iederă că este aducătoare de noroc și sănătate.

6. Aloe vera -are proprietăţi uimitoare pentru vindecare. Frunzele și tulpina conțin o substanță gelatinoasă, care ajuta la vindecarea afectiunilor pielii, mai ales în cazul în care pielea a suferit o arsură. Aduce energie pozitivă şi alungă ghinionul şi vibratiile negative.

7. Busuiocul- este o planta care atrage vibrații pozitive asupra mediului. Este una dintre plantele cele mai rare, care emit oxigen timp de 20 de ore pe zi, în timp ce elimină toxinele. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a vindeca iritatiile.

8. Orhideele- sunt excelente pentru dormitor, deoarece oferă oxigen în timpul nopţii. Emite energie pozitivă, îmbunătățește romantismul şi relaţiile dintre oameni.

9. Oregano- este o plantă minunată, parfumul ei aduce fericire, pace, iubire, purificare spirituală. Ca ceai, ajută la ameliorarea multor boli. Oregano este planta perfectă pentru a alunga energia negativă din casă.

10.Lavanda- este o plantă rezistentă și parfumată. Se spune că, aceasta are multe proprietăţi magice, relaxarea fiind una dintre calităţile ei cele mai cunoscute. Această plantă activează energia de stabilitate în viață, elimină nu numai toxinele din casă, dar ajută şi la combaterea durerilor de cap, insomnie, depresie, precum şi a altor boli.

11.Tandafirul- este simbolul iubirii din întreaga lume. Energia sa este aceea de vindecare și iubire. În mitologie, Afrodita a adus un trandafir pentru fiul ei Eros. De aceea se spune că este o plantă sacră, care elimină toxinele şi alungă energia negativă, în timp ce aduce multă dragoste în inimă şi pasiune pentru viaţă.

12. Pachira Aquatica sau Arborele banilor- motivul pentru care este numită planta banilor este din cauza frunzelor sale care seamănă cu monede. Aceasta plantă creste nivelul de oxigen al casei, se spune că este cel mai bine să fie aşezată lângă produse electronice, cum ar fi calculatoare, televizoare sau routere WiFi. Aceasta ajută la eliminarea stresului si a anxietăţii.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds