Carmen de la Sălciua nu mai arată deloc așa! Artista a surprins cu o schimbare de look neașteptată

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile și piesele vestimentare la care apelează.

De asemenea, artista este foarte activă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața ei, printre acestea fiind și o schimbare de look care i-a lăsat pe cei 269 mii de urmăritori de pe Instagram.

De curând, Carmen de la Sălciua a publicat pe contul oficial de Instagram câteva imagini incendiare, însă părul său a atras toată atenția. Se pare că artista a simțit nevoie de o schimbare în viața ei și nu a mai stat nicio secundă pe gânduri, lucru pentru care a decis să se facă șatenă cu suvițe blonde.

Vedeta nu mai arată deloc așa cum o știau prietenii săi virtuali, iar noul său look a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Un lucru este evident, Carmen este la fel de frumoasă și o prinde foarte bine schimbarea sa.

„Ăsta e rezultatul unei operațiuni de 7 ore și a unor mâini de aur!”, a scris cântăreața la prima sa fotografie cu schimbare de look.

Imaginea sa a întors toate privirile și a pus pe jar publicul masculin, strângând mai bine de 16 mii de aprecieri. Mai mult decât atât, reacțiile pozitive ale fanilor au fost nelipsite. Aceștia i-au mărturisit că noua coafură i se potrivește de minune și îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

 

„Noul look te întinerește, îți conturează trăsăturile, oricum tu ești superbă ❤️❤️❤️❤️” sau „Îți stă super cu această culoare a părului. Ești minunată!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, catre și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Schimbarea de look a vedetei a venit ca o surpriză de proporții mari pentru prietenii săi virtuali, iar imaginile sale au încântat pe toată lumea.

Carmen de la Sălciua, pe numele său real de Carmen Maria Racolța, face cele mai bune impresii cu ținutele sale, care îi scot în evidență atuurile fizice, în special talia de invidiat, bustul generos și picioarele subțiri.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds