Cătălin Botezatu îl face de ruşine pe Victor Slav şi spune TOT ce s-a întâmplat în căsnicia cu Bianca Drăguşanu:

Invitat în cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față și a vorbit despre căsniciile eșuate ale Biancăi Drăgușanu. Celebrul designer a spus că, în ciuda tuturor speculațiilor, Alex Bodi este un bărbat extraordinar, iar la adresa lui Victor Slav a avut, de asemenea, numai cuvinte de laudă.

Cătălin Botezatu a vorbit recent despre căsniciile eșuate ale Biancăi Drăgușanu. Acesta a spus despre Victor Slav că era „pâinea lui Dumnezeu”, însă Bianca avea nevoie de o viață mai agitată, așa că cei doi nu s-au potrivit.

De asemenea, celebrul designer și-a dat cu părerea și vizavi de Alex Bodi. Deși multă lume l-a catalogat în fel și chip, Cătălin Botezatu susține că acesta este un bărbat extraordinar.

”Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto. Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere. Victor Slav era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie viață trepidantă. Și Alex Bodi era un băiat bun. Eu l-am cunoscut, este un bărbat extraordinar”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unui podcast.

„Am luat-o neoperată”
Tot în cadrul aceluiași podcast, Cătălin Botezatu a vorbit despre faptul că atunci când s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, aceasta nu avea nicio operație estetică.

”Are nevoie de atenție, să fie importantă, divă. Eu mă bucur pentru ea. Și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că este o mamă extraordinară. Eu am luat-o pe Bianca neoperată. Nu avea nicio operație. Pe urmă și-a făcut nasul, a slăbit, și-a pus silicoane, și le-a schimbat. Păi, dacă poate? Asta mai e și frumoasă! Toate fetele vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbații vor să… Ipocrizie”, a mai spus creatorul de modă.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds