Cristina Șișcanu a observat că Gabriela Cristea nu poartă verigheta și a întrebat-o dacă s-a despărțit de Tavi! Ea a fost nevoită să recunoscă. „Mi-e greu…”

Gabriela Cristea nu poartă verigheta de nuntă! Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au ajuns la altar, după o relație frumoasă de șapte ani. Moderatoarea de televiziune și artistul au două fetițe minunate, iar în paralel cu rolul de părinte, se ocupă și de carierele lor. Recent, Gabriela Cristea a avut un moment de sinceritate și a vorbit despre simbolul iubirii ce o leagă de soțul ei, și anume verigheta de nuntă.

În cadrul unui eveniment, Cristina Șișcanu a întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă s-a întâmplat ceva întrea ea și Tavi. Totul după ce soția lui Mădălin Ionescu observase lipsa verighetei de pe mâna Gabrielei, în timp ce Tavi Clonda le purta pe ambele.
” N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a răspuns Gabriela, la emisiunea ”Fetele lui Tavi”.

Cei doi soți și-au ales verighete din aur cu diamante, puțin diferite în funcție de preferințele fiecăruia, dar care au o legătură sentimentală foarte puternică. „Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

„ A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a spus și Gabriela Cristea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds