Gabriela Cristea a făcut anunțul despre al treilea copil. A recunoscut, în sfârșit

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din țara noastră. Cei doi s-au întâlnit târziu, dar relația lor a evoluat repede și frumos, iar acum au o familie perfectă, două fetițe minunate. Cei doi părinți își mai doresc un alt copil, dar se pare că Gabriela nu mai poate deveni mamă pentru a treia oară. Tavi nu ar spune nu!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe. Cele două se bucură din plin de atenția părinților, care încearcă din răsputeri să le ofere cea mai bună educație și toată iubirea lor. Familia lor este una fericită și împlinită, dar oriunde este loc de încă un membru al familiei.

Cu toate acestea, Gabriela susține că nu mai este pregătită pentru o altă sarcină. Vedeta a mărturisit că și-ar mai dori să fie mamă din nou, dar fizic nu crede că ar mai putea face față unei asemenea provocări, pentru că este destul de greu. Perioada de sarcină a fost una grea pentru Gabriela, mai ales pentru că a luat multe kilograme la prima sarcină.

”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran, viitoare mămică.

Tavi Clonda mai vrea copii
Gabriela este foarte hotărâtă și spune că nu va mai deveni mamă, deși dorința este mare. Ea crede că a ajuns și la o vârstă destul de înaintată, care nu i-ar mai permite să ducă încă o sarcină. Mai mult, prima sarcină a fost una destul de grea, dar cea de-a doua i-a permis să fie mai liberă, să mănânce tot ce poftea, deci nu se știe cum va fi a treia.

Cu toate acestea, Tavi nu ar spune nu la al treilea copil. Artistul este pregătit să aibă grijă de încă un bebeluș și și-ar dori chiar băiat, însă Gabriela îl contrazice, spunând că au noroc la fete.

”Mie mi-a zis băiatul cu tatuajele că mai am loc de unul. Noi atunci nu ne-am organizat (nr. la a doua naștere), dar a fost totul bine. În subconștientul nostru ne mai doream un copil.
Bine că sunt fete, Victoria ar fi mai mare, al treilea s-ar crește singur, oricum tot eu ar trebui să stau cu toate trei seara”, a adăugat și Tavi Clonda.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds