Sfatul zilei 30 aprilie 2021. Zodia care primeste 2 vesti BUNE

Berbec
Planificarea unui scurte vacanțe pe toate face să uiți de problemele de la locul de muncă. Nu uita că nu totul se rezumă la bani. E timpul să te și distrezi.

Taur
Criticile celor din jur pot fi constructive, nu trebuie să te lași doborât de vorbele urâte care ajung la urechile tale. Nu mai lua în calcul cuvintele aruncate-n vânt.

Gemeni
Relația de cuplu are de suferit din cauza unor greșeli mai vechi. E momentul să-ți asumi și să dai cărțile pe față. Spune tot adevărul gol goluț.

Rac
Nu-ți pierde speranța, soarele va răsări și pe strada ta în plan sentimental. Totul este să ai încredere în mai bine și să fii încrezător mai departe.

Leu
Energia pozitivă te ajută să faci față oricărei ipostaze și provocări care îți iese în cale. Reușești să treci peste toate cu capul sus, fără să fii șifonat prea tare.

Fecioară
Ești tot mai nemulțumit de tine și e cazul să faci o schimbare majoră. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să nu vină niciodată.

Balanță
Ești nerăbdător să te bucuri de zilele libere, însă riști să faci ceva greșit la locul de muncă. Nu pleca acasă mustrat de superiori, fii mai atent.

Scorpion
Mai multă atenție la deciziile pe care le iei perioada asta, s-ar putea să îți pară rău mai târziu. Nu ar strica să ceri un sfat sau o părere cuiva.

Săgetător
O persoană îți atrage privirile și pare că o știi de undeva. Pune piciorul în prag și fă pasul decisiv. Încearcă, nu ai de unde să știi ce se întâmplă.

Capricorn
Astrele sunt de partea ta din punct de vedere profesional. Poți evolua poate frumos în carieră și pe deasupra poți câștiga bani mulți.

Vărsător
O zi numai bună pentru a face liste. Gândește-te bine ce vrei să faci pe viitor, mai ales legat de partea personală. Nu mai amâna nimic.

Pești
Nu reușești deloc să treci un vederea un lucru legat de partenerul de viață și asta te afectează. Spune verde-n față tot ce te macină.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds