Simona Gherghe în al nouălea cer. Le-a spus și fanilor

Simona Gherghe este în culmea fericirii.

Astăzi, în Joia Mare, cu câteva zile înainte de sărbătorile Pascale, vedeta de televiziune sărbătorește în familie. Ea și soțul eu au împlinit patru ani de la cununia civilă, pe care au făcut-o când Simona era însărcinată cu primul copil.

Simona Gherghe – patru ani de căsnicie

Vedeta de televiziune de la Antena 1 se bucură de o familie frumoasă. Simona Gherghe radiază de fericire la brațul soțului ei, cel cu care formează o familie de patru ani.

Simona și Răzvan au doi copii (Ana și Vlad), și sunt fericiți împreună. Au o viață de cuplu și de familie discretă, ținută departe de ochii curioșilor.

Astăzi, 29 aprilie, se împlinesc patru ani de când Simona Gherghe a spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Drept aniversare, prezentatoarea emisiunii Mireasa a postat o poză pe Instagram din ziua în care s-a cununat cu soțul ei.

Au trecut patru ani de atunci, iar Simona este la fel de fericită. Între timp s-au schimbat multe și în viața personală, dar și în cariera vedetei de televiziune. Simona a devenit mamă, de două ori, are o fetiță pe nume Ana și un băiețel care se numește Vlad.

În plan profesional, Simona Gherghe a renunțat la emisiunea Acces Direct, pe care a prezentat-o ani buni și a revenit pe micile ecrane, într-un format cu totul nou pentru ea.

Simona Gherghe la Mireasa

Vedeta TV a preluat cârma emisiunii Mireasa de la Antena 1. Este vorba despre un show matrimonial pe care Simona Gherghe l-a luat ca pe o provocare în cariera ei.

Telespectatorii o pot urmări de Luni până Vineri, de la 14:00 și sâmbăta, în Gală, de la ora 13:30.

Emisiunea este un succes, motiv pentru care producătorii au conceput o extensie care se numește Miresa – Urzeala soacrelor, o emisiune difuzată pe Antena Stars, la cârma căreia se află Gabriela Cristea.

Urzeala soacrelor este difuzată în fiecare zi, de luni și până vineri, de la orele 19.00 la 21.00

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds