TRIST! Au trecut doi ani de la m0artea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul: ”Îi plăceau…”

Au trecut doi ani de la m0artea lui Răzvan Ciobanu, după ce și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, chiar

în a doua zi de Paște. Nimic nu poate șterge amintirea creatorului de modă din mintea părinților, care și acum sunt distruși de durere după ce și-au pierdut unicul fiu.

În urmă cu doi ani, mai exact pe data de 29 aprilie, Răzvan Ciobanu a mur1t într-un accident de mașină, pe drumul dintre stațiunea Mamaia și Năvodari. Regretatul creator de modă a lăsat multă durere în sufletul celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile părinților lui. Mama lui Răzvan Ciobanu se pregătește acum de pomană, care va avea loc după Paște.

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan.

Noi, după doi ani de la m0artea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros’, a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru Impact.

Elena Ciobanu crește pisica Sfinx ce îi aparținea lui Răzvan și spune că asta e tot ce i-a rămas de la fiul ei. ‘Lili (n.r – pisica) este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare’, a mai mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu.

Se împlinesc doi ani de la m0artea lui Răzvan Ciobanu
În urmă cu doi ani, în a doua zi de Paște, lumea showbiz-ului era zguduită de o veste tragică: la 43 de ani, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier vi0lent. Designerul avea viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Trecerea timpului, însă, nu a șters amintirea sa din memoria oamenilor, astfel că mulți s-au mobilizat pentru a-l avea în amintire mai mulți ani de acum încolo. Prietenii și localnicii din zona în care a avut

loc accidentul, au făcut un gest total neașteptat. Oamenii au pus o placă de marmură, pe care stau scrise niște versuri de-a dreptul emoționante, în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al vedetei.

Potrivit speculațiilor medicale, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina pe câmp. Decesul celebrului creator de modă a venit în urma rănilor suferite în timpul accidentului. scrie viva.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds