EXCLUSIV! De ce s-a logodit Cleopatra Stratan la 18 ani? Artista a răspuns sincer: „Mereu am vrut…”

Și-a făcut intrarea în lumea muzicii la o vârstă fragedă, însă s-a retras atunci când a crezut că e oportun și necesar să se dedice educației. A revenit câțiva ani mai târziu și de atunci ne încântă cu hit după hit. Cleopatra Stratan, căci despre ea este vorba, a declarat exclusiv pentru Redactia.ro cum a fost pentru ea revenirea pe scenă, dar și ce trăiește acum pe plan personal.

Ai cunoscut succesul la vârstă fragedă, dar apoi ai luat o pauză de 12 ani în muzică. Ce te-a făcut să te retragi și cu ce ți-ai ocupat timpul?

Da, așa este… M-am retras pentru că a început școala, fapt ce a ocupat un loc mai important înaintea carierei. Timp de 12 ani, până să mă relansez, cea mai mare parte a timpului mi-am dedicat-o învățatului, mi-am descoperit alte pasiuni cum ar fi actoria, make-up-ul, versurile, pianul și multe altele pe parcurs.

Ai reușit să revii în forță. Cel mai recent hit al tău e „Dragoste, vă rog!”, pe care îl cânți cu iubitul tău. Cine a venit cu ideea să colaborați?

Piesa „Dragoste, vă rog!” am descoperit-o în studio și mi-am dorit din prima secundă să o cânt cu Edward, considerând-o o piesă de despărțire, apoi după perioada de carantină am realizat că este despre noi așa cum eram în izolare. Are un mesaj aparte pe care noi îl înțelegem și îl transmitem clar publicului.

Relația mea cu Edward e la fel peste tot, indiferent că e acasă, pe scenă, în studio sau pe rețelele de socializare și este o relație sinceră ce se bazează pe sentimente pure, respect și înțelegere.

Ai declarat recent că Edward este primul și ultimul tău iubit. Ce te face să fii atât de sigură pe relația dintre voi? Care credeți că sunt punctele forte ale relației?

Da! Mereu am vrut ca în viața mea să am un singur bărbat, iar faptul că am simțit de la început că Edward este primul și ultimul bărbat pe care o să îl iubesc pentru totdeauna înseamnă că așa este. Pe lângă faptul că respectul și iubirea sunt baza relației noastre, punctul forte este că facem ceea ce simțim, iar așa nu aveam cum să greșim.

S-a tot vorbit în presă despre o posibilă sarcină. Cum comentezi toate aceste speculații? Există planuri de nuntă?

Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez. Nu avem planuri concrete de nuntă, încă nu am stabilit detalii legate de căsătorie și nici nu ne grăbim.

Cum vede tatăl tău această relație de iubire?

Tata a văzut relația noastră foarte firescă și frumoasă încă de la început.potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds