Cum a reactionat sotia lui Gigi Becali, dupa ce acesta a fost acu zat ca a fost cu Tania Budi

În urmă cu ceva timp, Cristian Rizea a făcut declaraţii scandaloase pe pagina sa de Facebook despre Tania Budi. Fostul deputat ar fi acu zat-o pe vedetă că ar fi avut o relaţie cu Gigi Becali.

Mai exact, pentru suma de 5.000 de euro, l-ar fi vizitat pe afacerist în camera nupţial din închisoare. Mai mult, cei doi ar fi fost amanţi pentru o lungă perioadă de timp.

Fostul deputat a acu zat-o pe fosta iubită a lui Cătălin Botezatu că ar fi avut o relație interzisă cu Gigi Becali.

“După ce a ajuns după gratii, Gigi și-a continuat stilul extravagant și, profitând de perioada când, cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului “Viitorul” Constantă, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București-Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul cu celebra divă.

Acesta este, de fapt, adevărul despre războinicul luminii, care vorbește despre moralitate, religie și valorile familiei atunci când este în public, el fiind, de fapt, un depravat ca mulţi alții. Până la urmă și ca și noi, ceilalți păcătoși, ne ghidăm după vechea vorbă românească, dar modificată și adaptată realităților noastre: “Să facă ce face popă, nu ce zice popă”. Poate, totuși, cineva curios să știe cum a devenit peste noapte Gigi Becali un mare miliardar?, a scris acesta pe Facebook.

Știu că acesta a încercat și să el profite de farmecele Taniei Budi la unul dintre drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în pachetul plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă.

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost acu zat recent ca ar fi avut o relatie cu Tania Budi. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre reactia pe care a avut-o sotia lui in momentul in care a aflat de aceasta poveste.

“A venit nevasta-mea a si inceput sa rada, Rizea ala, un maimutoi de om ca stie el ca nu stiu ca Tania Budi, n-am vazut-o pe Tania Budi, am vazut-o acum 23 de ani la o nunta in America, nu am mai vazut-o in viata mea.

Dar la mine e bine ca n-a crezut nevasta-mea si fetele si radeau, stiau ca … intelegi? Dar te tulbura un om din asta cu niste minciuni din astea nu?”, a declarat Gigi Becali.

Ce a spus Tania Budi

Cristian Rizea declara, in urma cu ceva timp, ca Tania Budi ar fi avut o relatie cu Gigi Becali.

Tania a negat relatia cu patronul FCSB. Mai mult, Cristian Rizeaspunea ca vedeta ar fi primit si o suma de bani pentru a-l vizita pe omul de afaceri la inchis0are.

“Acest om, daca ii pot spune asa, Cristian Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rand, pana l-am blocat, pentru ca nu mai suportam asa ceva. Ma invita mereu la cafea.

Ajunsesem sa imi fie rusine sa il salut cand ne vedeam in oras, il evitam. Eu nici nu il cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niste prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am facut cunostinta si atat.

Nu am schimbat doua vorbe cu el in toata viata mea. Cum e posibil ca cineva sa isi bata joc in asemenea maniera de doi oameni, de doua familii? In ce lume traim?

Il voi da negresit in judecata. Astazi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus ca nu am cum sa pierd acest proces. Acest individ va plati pentru toate aceste minciuni nenorocite” a declarat Tania Budi, scrie redactia.ro