Câți lei i-a dat Andreea Esca „șpagă” unui parcangiu din București

Andreea Esca este, în mod clar, adaptată la “ritualurile” din parcările Capitalei. Prezentatoarea știrilor Pro TV a dat, cu talent, o șpăguță finuță, iar CANCAN.RO i-a făcut „flagrant”.

Ulterior, îndrăgita vedetă a intrat într-un restaurant și, alături de mai multe prietene, a luat prânzul, două dintre amicele ei săvurând, totodată, un delicios pahar de Martini Fiero.

Andreea Esca a profitat de timpul liber și s-a deplasat în zona Floreasca, pentru o întâlnire rapidă cu amicele ei. A ales un restaurant exclusivist, Pot, în apropierea căruia și-a parcat mașina. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, vedeta de la Pro TV s-a îndreptat glonț către un parcagiu din zonă, cu intenția clară de a-l „omeni”.

Toată lumea a fost mulțumită
Bărbatul a așteptat cuminte ca Andreea Esca să ajungă în dreptul lui. Nu a insistat, cum fac alți colegi de-ai săi, bănuind, proabil, că premiul nu se va lăsa așteptat. A fost momentul când prezentatoarea de la Pro TV a demonstrat că are stil chiar și la plasarea micii „atenții”. Andreea l-a “cinstit” pe bărbat cu o “foiță” de 10 lei, care a fost „palmată” la mare artă.

Semn clar că Andreea nu s-ar afla la prima întâlnire de acest gen și că este familiarizată cu “ritualurile” din parcările Capitalei. În tot acest timp, Andreea Esca s-a uitat în stânga și-n dreapta, ca nu cumva cineva să o “scaneze”.

Parcagiul a fost super-mulțumit de ce a primit și i-a mulțumit vedetei de la Pro TV.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds