Ce s-a ales de fosta șefă ATI de la Orăștie, care a demisionat de teama COVID! Azi s-a aflat! Destinul crunt al femeii:

Fosta șefă ATI care a demisionat de la Spitalul din Orăștie de frica unei infecții cu noul coronavirus, cu toate că atunci unitatea nu avea niciun pacient COVID, va fi angajată la Spitalul Municipal Lupeni, spital de suport, ce are zeci de pacienți confirmați cu noul coronavirus. Pare că fosta șefă ATI și-a depășit temerile!

A ajuns în atenția publică după ce a demisionat de la Spitalul din Orăștie de frica infecției Covid-19, iar acum, Lorena, căci așa se numește, urmează să fie angajată pe post, cu normă întreagă, la Spitalul Municipal Lupeni, acolo unde face gărzi de mai multă vreme.

Carmen Misaroși, managerul spitalului din Lupeni a confirmat informația și susține că nu crede că doctorița Ehim va demisiona de la unitate, din aceeași cauză.

„Da, dar nu văd care este problema. Nu, nu am avut probleme cu doamna doctor niciodată. De foarte mult timp face gărzi și nu am avut niciodată nicio problemă”, a declarat Carmen Misaroși, potrivit informatiavj.ro.

Amintim că Lorena Ehim a ales să demisioneze, în data de 30 martie, de la Spitalul din Orăștie, împreună cu 5 asistente şi 5 infirmiere de la secţia ATI. Atunci, a reclamat că nu au echipamentele de protecție necesare. Deși asistentele și infirmierele au revenit asupra deciziei în aceeași zi, după discuțiile cu autoritățile, doctorița Lorena și-a menținut demisia.

„Nu vreau să comentez, am scris acolo motivele (în demisie – n.r.). E suficient. Nu are rost să mai discutăm, că oricum nu am ce să vă spun mai mult. Oamenii ar vrea să înţeleagă, dar e foarte greu să mă explic la o lume întreagă şi nu am pentru ce să dau explicaţii lumii. Dau explicaţii acolo unde trebuie să dau explicaţii”, declara atunci Lorena Ehim pentru Newsweek.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds