Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa „Fericire”

Loredana și Costi Ioniță au făcut o colaborare excepțională cu 11 maneliști. Melodia a devenit virală în doar câteva ore de la lansare, iar cei doi au explicat și cum s-au gândit la acest proiect muzical inedit. Cum a reacționat jurata X Factor când i s-a propus să iasă din zona care a consacrat-o.

Loredana, Costi Ioniță și mai mulți maneliști cunoscuți au lansat o piesă ”Fericire”, o single inedit care a devenit în doar câteva zile virală. ”Această melodie nu este manea”, a spus Costi Ioniță.

Invitat la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Costi Ioniță a fost chestionat de către Dani Oțil în privința hitului care a uimit toată România. Producătorul și cântărețul Costi Ioniță a povestit cum a luat naștere colaborarea atât de mare, dar și cum a reacționat Loredana atunci când i s-a propus să abordeze un stil diferit decât ceea ce a cântat până în prezent.

Desigur, hitul nu a scăpat fără să aducă și câteva controverse la nivel național, motiv pentru care Costi începe prin a lămuri ce stil este melodia: „Toată lumea spune că e manea, dar trebuie să ne uităm totuși în discționar să ne înțelegem. Manea înseamnă cântec oriental, de dragoste sau cu influență turcească. Această melodie nu are niciun fel de influență. Nu este manea!”, spune producătorul.

Costi povstește că și-a dorit o colaborare numeroasă pentru o piesă așa că până la a o face să devină realitate nu a mai fost decât un pas. „Fericire”, piesa lansată de Loredana împreună cu „regii” muzicii de petrecere din România, a reușit să ajungă în topul mondial, până pe locul 8.

Loredana, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie au lansat împreună „Fericire” și „Bună dimineața”.

„Loredana a spus din prima „Da”. Deci nici nu a existat vreo ezitare, prejudecăți, chestii…Nu! Asta înseamnă să fii divă, să fii forță, să ai valoare. Asta înseamnă să fii artist, să ții zeci de ani de zile și să te reinventezi, să accepți niște chestii, să treci de bariere”, spune Costi Ioniță.

Ce spune Loredana Groza despre colaborarea inedită cu cei mai în vogă maneliști
Loredana Groza colaborează cu Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru o poveste muzicală în două părți: „Fericire” și „Bună dimineața”.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, povestește artista.

Producer-ul din spatele acestui proiect este nimeni altul decât Costi, cel care a creat această colaborare surpriză cu Loredana Groza, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru două piese ce se vor auzi vara aceasta: „Fericire” și „Bună dimineața”, însoțite de un videoclip plin de culoare, eye candy, în regia lui Alex Ceaușu.

„Nu este prima dată când creez astfel de proiecte, dar este pentru prima oară când colaborăm cu Loredana. Mă bucur că a ales să fie vocea feminină de pe aceste piese. Este incredibil cum împreună am reușit să adunăm nouă combinații de generații, iar sound-ul este unul super fresh. Vă mulțumim că ne ascultați! Forță!”, adaugă Costi.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds