Anda Adam şi-a prins soţul cu alta

Anda Adam și soțul său Sorin au fost protagoniștii ultimului scandal din lumea mondenă. S-a vorbit despre despărțirea celor doi după ce au fost făcute publice conversațiile dintre cântăreață și presupusa amantă a soțului ei. Deși cei doi nu au comentat pe marginea acestui subiect, pare că unele lucruri s-au întâmplat în căsnicia lor.

Anda Adam și Sorin par să fie pe marginea prăpastiei. S-a vorbit despre despărțire, despre divorț și despre faptul că bărbatul nu ar mai locui împreună cu soția sa. Deși artista a refuzat să vorbească despre ce se întâmplă în familia sa, pare că relația nu mai merge așa bine, iar Sorin îi duce dorul.

Recent, acesta a transmis un mesaj subtile, ce le-a dat de gândit internauților. Aflat la volanul mașinii sale, Sorin s-a filmat în timp ce asculta o melodie a lui Lino Golden, iar versurile piesei par că vorbesc exact despre situația în care se află el.

„Când mi-e dor de tine și de casă/Te sun și-ți spun cât ești de frumoasă/Plec dar mă întorc mereu/Știi că vin mereu acasă/Știu că uneori ți-e greu/Nu vreau să te fac geloasă”, sunt versurile piesei ascultată de Sorin Niculescu.

Anda Adam, probleme în căsnicie
Deși în presă au apărut conversațiile dintre cântăreață și presupusa amantă a soțului ei, aceasta nu a vrut să comenteze subiectul. Mai mult, Anda Adam a spus clar că în cazul unei despărțiri nu va face nimic public, iar problemele vor rămâne strict între ea și soțul ei.

„Viața mea privată mă privește doar pe mine. Sorin nu s-a mutat la Constanța. Încă stăm împreună, dar nu vreau să intru în detalii. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu e nimeni dator să dea explicații. Este fix treaba și intimitatea noastră. E decizia mea ce fac mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână în casă”, a declarat Anda Adam la Antena Stars.potrivit businessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds