Dan Diaconescu revine în forță — Unde îi poți vedea emisiunile

Dan Diaconescu revine în media, dar nu cea clasică ci cea online. Acesta a lansat de curând o platformă unde pot fi urmărite emisiunile sale pe bază de abonament.

Omul de televiziune are o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public. La momentul eliberării condiționate, judecătorii l-au informat pe Dan Diaconescu că va avea voie să vorbească public abia în 2025.

Cu toate acestea, el a dezvăluit că a găsit soluția de a rupe tăcerea. În mediul online au apărut mai multe postări în care acesta își anunță revenirea, prin platforma DD Home Cinema.

Dan Diaconescu revine în media, cât costă să vezi emisiunile sale

ddhomecinema.ro are trei tipuri de abonamente create de Dan Diaconescu. Cel mai ieftin costă 9 lei și poți urmări maxim 3 episoade din seria creată de fostul patron OTV.

Cel mai scump abonament este 99 de lei și oferă acces nelimitat la Netflixul lui Diaconescu!

Dan Diaconescu apare într-un clip postat pe Tik Tok, anunțându-și revenirea: „bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain.

DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro,” a adăugat.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți,” a spus omul de televiziune într-un clip pe Facebook.

De asemenea, pe platforma de socializare a apărut și un grup dedicat noii platforme DD Home Cinema. Acesta este, însă, privat. Cei ce vor să se alăture trebuie să răspundă la două întrebări: „dacă Dan Diaconescu ar fi în fața ta, ce l-ai întreba?” și „ce adevăr vrei să auzi din gura vocii interzise Dan Diacolescu?.”

Odată admis în respectivul grup, se poate observa că postările nu diferă cu nimic de cele publice. Aproximativ 1.500 de oameni s-au alăturat până la acest moment, iar mulți sunt sceptici cu privire la veridicitatea acestei povești. Pagina web a platformei nu este încă activă.

Tehnologia blockchain reprezintă o bază de date distribuită care păstrează o listă dinamică de înregistrări, numite blocuri. Ele sunt în continuă creștere și sunt conectate și securizate, utilizând criptografia. Blockchainurile sunt rezistente la modificarea datelor, prin design.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds