Cum arată Irina Loghin la 82 de ani. Meniul prin care reușește să se mențină în formă

Artista are un stil de viață complet diferit de tradițiile românești pe care le promovează prin cântecele sale. Irina Loghin a suferit o intoxicație alimentară în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci alimentația sănătoasă și sportul sunt esențiale pentru aceasta.

Perioada Paștelui este un prilej pentru români să intindă mese mari, pe care să le umple cu cele mai savuroase mâncăruri tradiționale. Însă, pentru Irina Loghin acele zile au fost identice cu cele din restul anului, când pe masă există doar pește sau verdețuri.

Artista a dezvăluit la Vorbește Lumea că salata de morcovi, mâncarea de leurdă și sarmalele de pește se numără printre preparatele pe care le servește la masa de Paște. Iar faptul că ne aflăm într-un anotimp al verdețurilor îi face viața mai ușoară chiar și în post.

„În copilărie se tă.i.a o păsare pe săptămână, eu mâncam doar zeama. Mi-e milă de animale. Făcea mama supă cu găluște și mâncam, carnea o ocoleam. Foarte rar, în turneele mele mai mâncam câte un piept de pui, dar foarte subțire ca să nu simt. La mine nu lipsesc nucile, migdalele, cătina din alimentație. La mine este o întreagă farmacie, nu mănânc doar verdețuri” , a declarat Irina Loghin la Vorbeștea Lumea.

Nici nu vreau să mă gândesc prin ce trec bietele animale, mieii de Paște. Dar, dacă asta e tradiția, ce să facem. Eu nu mănânc așa ceva și militez pentru ca toată lumea să mănânce mai sănătos. Eu asta mănânc de Paște, am stilul ăsta de viață. Când era mică, aveam păsări în ogradă. Se tă.i.a o pasăre pe săptămâna. Și, chiar dacă eram săraci, eu nu mâncam decât zeama. Mi-e milă de animale, nu pot mânca. Mănânc și acum semințe, doar lucruri naturale. Nu lipsește nimic, la mine în bucătărie zici că e farmacie. Și fiica mea, Irinuca, mă moștenește, nici ea nu consumă carne. Mănânc ouă, brânzeturi, de vreo două ori pe săptămână. Doar de carne nu prea mă ating, mi-e milă de animale, a mai povestit artista.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds