Momentul adevarului! Au facut anuntul despre divort😲 „Casnicia e….”:

După ce au fost criticați și judecați de toată lumea, Adda și Cătălin Rizea au dat cărțile pe față! Ce au declarat cei doi despre divorț?

”Ce a fost acolo nu are legătură cu realitatea”
Din cauza faptului că s-au certat non-stop în cadrul emisiunii ”Asia Express”, majoritatea telespectatorilor au început să-i critice și să-i judece pe Adda și Cătălin Rizea, ba chiar mulți dintre ei au spus că relația lor nu va rezista și că vor ajunge la divorț.

Și cum s-au săturat de toate gurile rele și specualțiile, cei doi au decis că trebuie să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Deși a fost un test extrem de greu, nu au simțit niciodată că acest lucru le va afecta căsnicia.

În plus, ceea ce trăiesc în realitate nu se compară cu probele de foc prin care au trecut în ”Asia Express”.Consideră că certurile sunt normale într-o relație, fiind sarea și piperul care țina flacăra iubirii aprinsă.

”A fost un test extrem de greu, însă nu am simțit niciodată că ne va afecta viața personală. Noi suntem foarte pasionali, luptători și, repet, încapățânați. De aceea au ieșit scântei. Eu am gura foarte mare, iar Cătălin e mult prea calm. Ce a fost acolo nu are legătură cu realitatea! Asia Express e, cumva, într-o altă dimensiune. Și acasă ne mai certăm, e normal, dar nu așa! Oricum ar fi, avem multă sare și piper și avem o relație foarte dinamică și pasională!”, a declarat Adda pentru viva.ro.

”Repari acel lucru, nu-l abandonezi”
Cât despre divorț, nici nu intră în discuție. Adda și Cătălin nu concep așa ceva! Se iubesc mai mult ca niciodată, iar ceea ce s-a întâmplat în Asia le-a întărit și mai mult relația, dar și încrederea pe care o au unul față de celălalt.

”Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!”, a mai zis ea pentru sursa citată.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds