Roxana spune adevărul despre divorțul de Liviu Guță. Cine era, de fapt, cel gelos: “Să vorbesc despre…”

Liviu Guță și soția lui Roxana se pregătesc să divorțeze, după doar un an și trei luni de la căsătoria civilă. Manelistul a venit la TV și a vorbit despre experiența pe care a avut-o cu soția sa în tot acest timp, însă femeia vine și îl contrazice acum. Deși a fost rezervată în declarații, a decis să vorbească despre mariajul său eșuat pentru a face lumină.

Roxana nu i-a interzis lui Liviu să-și vadă copiii
Liviu Guță a apărut ieri la televizor și a vorbit despre divorțul care urmează să aibă loc. Manelistul a declarat că a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate continua mariajul cu Roxana, pentru că lucrurile s-au distrus între ei din cauza femeii, pe motiv că este mult prea geloasă, agresivă verbal și nu îi acorda deloc înțelegere.

Soția lui Liviu a intervenit acum, mărturisind că nu i se pare normal ca rufele să fie spălate în public, așa cum a făcut Liviu. Tânăra A explicat că niciodată nu i-a interzis lui Liviu să-și vadă copiii și nu a vorbit de rău despre ei, pentru că înțelege că au nevoie și de tată și nu și-ar fi permis să facă astfel de gesturi. În plus, ea susține că un tată care își iubește copiii nu ar fi ținut cont de ce îi spune soția și ar fi fost alături de copii.

“În legătură cu copiii nu i-am interzis. Un bărbat care îsi iubește copiii, un tată nu ține cont de nimic, nici de femeia de lângă el. Nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu ei sau cum se specula că el le cumpăra copiilor și pe mine mă deranja. Eu nu sunt omul care să facă așa ceva, cum zice el. Urât? Nu am vorbit urât la adresa copiilor lui. Știți când am vorbit? Nu am putut să zic urât. Noi am vrut să facem un copil . Probabil s-a simțit lezat. Nu a făcut nimic, asta e problema.”, a declarat Roxana.

Cât despre plecarea de acasă, ea a dezvăluit că Liviu a plecat o singură dată la mama sa la Brașov, după care a revenit. Roxana a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul psihologului după cearta cu Liviu, iar el a refuzat să meargă alături de ea la terapie.

Liviu Guță era foarte gelos
Deși Liviu a spus că soția lui era foarte geloasă și avea un comportament urât, ea a mărturisit că cel gelos era, de fapt, manelistul. Ea nu putea merge nici măcar la spălătorie liniștită, pentru că o deranja cu telefoane repetate. În plus, vocabularul său agresiv era provocat de geloziile soțului, pe care nu le mai putea suporta.

Roxana recunoaște că au greșit amândoi, ea spune că soțul ei nu își asumă nimic din toate acestea și dă vina doar pe ea.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds