Cine este logodnica lui Virgil Ianțu. Femeia îi este alături de 15 ani și i-a dăruit o fetiță, deși nu s-au căsătorit: “Ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu”

La 50 de ani, Virgil Ianțu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV. Se bucură de succes și când dispare din lumina reflectoarelor! Vedeta TVR se bucură și de o frumoasă poveste de dragoste. Iată cine este logodnica lui Virgil Ianțu, femeia care îi este alături de 15 ani, deși nu s-au căsătorit.

De ani buni de zile, Virgil Ianțu este logodit cu Roxana Alexandru, femeia alături de care prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună și o fată, pe frumoasa adolescentă Jasmina Ianțu.

Cine este logodnica lui Virgil Ianțu. De ce nu s-au căsătorit
Virgil Ianțu se bucură de orice timp pe care poate să-l petreacă în familie, alături de cele mai importante femei din viața sa, logodnica și fiica.

„Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”, a declarat Virgil Ianțu pentru Unica.

„Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume! Ce fericiți suntem că Jasmina s-a gândit să ne aleagă pe noi!”, a mai povestit Virgil Ianțu despre familia sa.

Însă toată lumea se întreabă de ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu, dacă toate sunt așa de roz în viața sa.

Intenția unui legământ a existat între Virgil Ianțu și Roxana Alexandru, însă ceva “ciudat” a stat ca o piedică în fața acestei dorințe. Iată răspunsul la întrebarea de pe buzele tuturor, venit chiar de la prezentator.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte”, a explicat Virgil Ianțu, pentru Life.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds