Smiley şi Gina Pistol se căsătoresc?! Cum s-a dat de gol vedeta Antena 1

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar viața lor a început să prindă și mai mult contur, după ce au devenit părinți. Tot din acel moment, prezentatoarea din Antenă a început să devină tot mai activă pe rețelele de socializare. Astfel, Gina și-a făcut un obicei din a împărtăși cu urmăritorii ei majoritatea lucrurilor care se întâmplă în viața ei.

Recent, Gina Pistol și-a uimit comunitatea de pe Instagram cu o fotografie în care le arată o nouă bijuterie. Cu frumoasa bijuterie pe deget și cu un zâmbet larg pe față, blonda și-a lăsat cu gura căscată fanii, care au încercat din răsputeri să înțeleagă care-i semnificația acestui inel.

Însă, deși mulți dintre cei care apreciază cuplul format din Gina Pistol și Smiley, au crezut că ar fi un inel din partea iubitului ei. Ei bine, vedeta a ținut să elucideze imediat misterul și a încărcat pe Instastory un filmuleț cu inelul pe deget, dar și cu o etichetare către persoana care l-a făcut special pentru ea.

Gina Pistol, probleme după naștere
„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră.

În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului.”, a spus Gina Pistol. potrivit businessnews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds