A mur1t Alexandru Ciorniciuc! În vârstă de 23 de ani, fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu can cerul

Durere de nedescris pentru familia lui Alexandru Ciorniciuc. Este zi de d0liu în fotbalul românesc, după ce tânărul în vârstă de 23 de ani s-a stins din viață. Fostul fotbalist de la Dinamo a pierdut lupta cu can.cerul, iar tragica veste a fost anunțată chiar de către tatăl său, pe rețelele de socializare. Apropiații sunt în stare de șoc!

De nedescris prin ce momente trece familia lui Alexandru Ciorniciuc, după ce tânărul a pierdut lupta cu viața la vârsta de 23 de ani, miercuri noapte.

Alex se mândrea cu titlul de campion la echipa Dinamo la grupa de jucători născuți în 1998, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Tânărul a fost supus mai multor intervenții pe creier, în Turcia, iar familia spera din tot sufletul ca acesta să-și revină cât mai repede.

Alexandru Ciorniciuc, în vârstă de 23 de ani, fost fotbalist de la Dinamo, a pierdut lupta cu can.cerul
Pe data de 21 aprilie, Alexandru a fost transportat din Turcia cu o ambulanță până în România. La două săptămâni distanță, medicii l-au spus pe tânăr la o nouă intervenție chirurgicală. Din nefericire, din acel moment, fostul campion de la Dinamo a fost băgat în c0mă indusă, iar corpul său nu a mai rezistat. În cele din urmă, a fost confirmat decesul.

Îngenuncheat de durere, tatăl său a făcut anunțul trist pe Facebook, iar apropiații au trăit un adevărat șoc.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds