S-au despărțit civilizat, iar Elena Băsescu spunea că nu regretă căsnicia cu Bogdan.

Syda, pe numele său real Bogdan Ionescu, a vorbit despre căsnicia sa cu Sheila, dar și despre relația actuală cu Elena Băsescu. Cei doi au div0rțat în urmă cu cinci ani și, potrivit lui Syda, se înțeleg de minune, mai ales că au împreună doi copii de crescut.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, s-au căsătorit în 2012, dar patru ani mai târziu au div0rțat. Despărțirea a fost una amiabilă, fără scandal și rufe spălate în public, iar divorțul a avut loc la notar. Cei doi copii ai cuplului au rămas în grija Elenei, care a anunțat separarea pe rețelele de socializare.

Cu puțin timp înainte de Paște, Syda a acordat un interviu în care a vorbit atât despre relația sa cu cei doi copii, cât și despre cea cu mama lor, dar și căsnicia cu Sheila.

Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am înarmat’ cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport’, a afirmat Syda pentru Playtech.ro, înainte de Paște.

La aproape cinci ani de la divorț, Syda are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții și a mărturisit că relația lor actuală este una cum nu se poate mai bună. Se străduiesc să fie cei mai buni părinți pentru copiii lor și să păstreze o relație nu doar civilizată, ci chiar de amiciție.

Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet’, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds