Carmen Tănase se mută din Bucureşti. ”Mă duc într-un loc foarte frumos. E visul meu”

Carmen Tănase se pregăteşte să joace în piesa „Totul se transformă” şi spune că are emoţii uriaşe pentru că nu a mai jucat de luni bune.

„Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, „Totul se transformă”, în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva„, a declarat Carmen Tănase pentru Antena3.

Întrebată ce va face dacă va fi obligată să se va.c.cineze pentru a mai putea urca pe scenă, actriţa a răspuns că nu concepe aşa ceva, întrucât nu exist bază legală pentru obligativitatea va.c.cinării: „Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple„.

Actriţa ia în alcul să părăsească Bucureştiul şi să se retragă la ţară, departe de gri şi de betoane. Spune că locul pe care l-a ales pentru mutare este plin de „flori, rapiţă, aer curat” şi îi oferă posibilitatea de a se ocupa de grădinărit.

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă.

Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti„, a dezvăluit sâmbătă, actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii „Previzuni” de la Antena 3.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds